Певицата Крисия започва кариера в телевизионното кино. Изпълнителката ще се снима

...
Певицата Крисия започва кариера в телевизионното кино. Изпълнителката ще се снима
Коментари Харесай

Ето С Кого Крисия Снима Сериал

Певицата Крисия стартира кариера в телевизионното кино. Изпълнителката ще се снима в сериала „Фалшив герой“, който се чака да стартира по Нова телевизия през есента, научи „България Днес“. В лентата тя ще се превъплъти в ролята на ученичката Мая, а в актьорския й дебют ще й партнира Калин Врачански, който също ще е част от лентата.

Снимките за продукцията, която се пази в дълбока загадка, би трябвало да стартират напълно скоро на родното Черноморие. Като съществена дестинация е определена морската столица Варна, а снимането е планувано да продължи към месец и половина. По първични планове сериалът „Фалшив герой“ би трябвало да е 12 серии, само че има опция да бъде продължен, в случай че ползата към него е сериозен.

„Дъщеря ми беше поканена за сериала и сполучливо мина кастинга. Очевидно е, че има отлични актьорски заложби. С майка й още не сме взели решение дали да се съгласим, защото към момента преговаряме за изискванията с Нова телевизия. Съвсем скоро ще стане ясно дали Крисия ще направи своя дебют в български сериал“, разяснява пред вестника татко й Марин Тодоров.

Актьорството е най-новата пристрастеност на Крисия, която се занимава с пеене, хип-хоп танци и учене на британски език. Преди година градеше кариера и на латинотанцьорка, само че постави завършек на това занятие. След като стана ясно, че дребната певица се е разделила с Слави Трифонов, поканите към нея за професионални изяви валят една след друга. След дълго мъртвило тя още веднъж има доста участия и десетки предложения за разнообразни изяви, написа „България днес“.

Покрай уговорките си в петък Крисия съумя да откри време да отпразнува 14-ия си рожден ден. Тя се събра с приятелки в ресторант в Разград, където имаше доста музика и танци. В обществените мрежи тийнейджърката се похвали със фотография от празненството. На фрагмента тя театралничи с два балона, които изписват възрастта й. Крисия очевидно е пораснала и все по-малко има от присъщото й детско лъчение.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР